wt-1.jpg Furkan Dergisi Furkan Dergisi
Zaman: 10 Eyl 2010, 11:48

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 23 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
 Saadeddin Ustaosmanoğlu'na Suikast Teşebbüsü! 
Yazar Mesaj
yönetici

Yeni mesaj Saadeddin Ustaosmanoğlu'na Suikast Teşebbüsü!
Çok da şaşırmadık. Bu kaçıncı hamle. Yaşadıklarımız sebebiyle bu tür işlere şerbetliyiz. Bu seferki hamleyi okuyucularımızla paylaşalım istedik. Olur ya, bir gün sitemle karşılaşabiliriz. Okuyucumuz bilsin istedik.
Amam aman işler değil bunlar. Zira biz kadere iman etmiş olarak yola revân olduk. Tabiî ki kervan kesicilerin varlığını bilerek çıktık yola… Hangi başarı çilesiz güzel görüntü verebilir ki?
21 Ocak 2010 Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece. Saat sabahın 5’i. Yayın yönetmenimizin zili çalıyor. Israrla çalan zile cevab alamayan şahıs, diğer zilleri çalıyor. Yayın yönetmeniz Ustaosmanoğlu otomatiğe basıp dış kapıyı açıyor. Yukarı çıkan şahsı, koridor lambası yanmadığından tanıyamıyor.
Üst kata, yayın yönetmenimizin kardeşi Bahaddin Ustaosmanoğlu’nun evine çıkan şahıs, eski bitirimlerden, dönüş yapıp tarikata giren (!) şalvarlı cübbeli “E” veya kullandığı diğer ismi itibarıyla “O”.
Bahaddin Hoca “E”yi alıp aşağıya iniyor. Koridorda kriz havasında olduğu sezilen “E”, “S.A. kim? Kim bu S.A.?” diye bağırıyor ve ağlıyor. Sonra da, “Bana Saadeddin’i çağır, hemen buraya gelsin!”
Bahaddin Hoca, “Ağabeyim uyuyor, gerek yok, ne oldu anlat” vb. sözlerle şahsı teskine çalışıyor. Koridordaki konuşmalarda “E”, “Size sıkacağıma kafama sıkarım, ben sizin ekmeğinizi yedim, ben sizi tanıyorum” diyor. Bahaddin Hoca “E”yi dışarı çıkarıp biraz yürütüyor.
Bir saat sonra Bahaddin Hoca geriye döndüğünde olayı şöyle anlatıyor:
«İçkiliydi. Sabahçı kahvesine götürdüm, orada sokak ortasına işedi. Belindeki silâhı göstererek, “9 mermi var içinde, size sıkacağıma kafama sıkarım” diye bağırıyordu.
Ne olduğunu sordum, anlattı; Beşiktaş Spor Kulubü’nün kongresi öncesi başkan adaylarından Murat Aksu’nun düzenlediği toplantıya çağrılmış. Orada tanıdıklarının masasına oturmuş. Arkadaşlarından biri kuyumcu … Bardağına içki koymuşlar. “Ne bu” dediğinde “Bu kadardan bir şey olmaz” demişler. Masada bulunan iki sivil polis, “Sen İsmailağa cemaatinden misin?” diye sormuş. “Evet” deyince mevzuu Furkan Dergisi’ne gelmiş. Polisler, “Derginin ilk sahibi S.A. Ergenekoncu’dur. O dergiyi Mahmud Hoca’nın yeğenlerine verdi, onlar da Ergenekoncu’dur” demişler. “E” de bu söz üzerine çıldırdığını ve onlara “Gidip soracağım” dediğini ve geldiğini söyledi. »
Bahaddin Hoca “E”ye, evine gidip dinlenmesini, ayık kafayla bu meseleyi konuşabileceklerini söylüyor. “E”, “Ben İsmailağa’ya namaza gideceğim” diyor ve ayrılıyor.
Aradan geçen 5 günde “E”den haber yok. Sonra muhitte görünüyor. Furkan Dergisi yetkilileri “E”ye meseleyi konuşmaya gidiyor. Ayık kafayla konuşurken bazı şeyleri hatırlamadığını söylerken bazı şeyleri de gizliyor.
Ergenekon Terör Örgütü konusundaki tavrı belli olan Furkan Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmenine böylesine basit bir meseleden dolayı saldırmak inandırıcı değil tabiî… “E” asıl meseleyi gizliyor. Aldığımız istihbarî bilgiler, kendisini yönlendirenlerin çok zeki olduklarını gösteriyor. “E”nin onların gözündeki durumu da palyaço misaliymiş! Psikolojik sorunları olan, ekonomik olarak fevkalade kötü durumlar yaşayan “E”yi sarhoş ederek (hap da verdiler mi, bilemiyoruz) kışkırtanlar, anladığımız kadarıyla profesyonelce bir hazırlığı da ihmâl etmemişler. “E” ile Bahaddin Hoca konuşarak yürürlerken iki takım elbiseli şahıs dikkatle onları izliyor; muhtemelen, “E”nin yanındaki Saadeddin Ustaosmanoğlu mu değil mi, dikkati.
Her zaman söyleriz, servisler temiz(!) iş yaparlar. Yüzlerce kişinin içinde Bayram Hoca’yı İsmailağa Camiî içerisinde öldürtüp, sonra da öldürenin linç edilmesini sağlarlar, ondan sonra sen sağ ben selamet yollarına devam ederler. Sonra?
Hızır Hoca camide öldürüldü, katili psikolojik hasta! Bayram Hoca camide öldürüldü, katili psikolojisi bozuk biri… Genel Yayın Yönetmenimiz de bir sarhoşun kurşunlarına hedef olsaydı, hem sarhoş hem psikolojisi bozuk biri tarafından öldürülmüş olacaktı. Temiz(!) iş…
Okuyucularımız bilsin istedik.

06 Şub 2010, 01:17
Profil Özel mesaj gönder E-posta
Yeni üye

Yeni mesaj Re: Saadeddin Ustaosmanoğlu'na Suikast Teşebbüsü!
Büyük geçmiş olsun, Allah Saadeddin ağabey ve istisnasız tüm gönüldaşlarımızı kem iş, kem göz ve kem sözlerin şerrinden korusun.

06 Şub 2010, 01:32
Eski üye

Lanetliyorum...

Eskiden söylerdim, yine söyleyeceğim:

-İbnelik sanat değildir!

Ne yaparlarsa yapsınlar, hepimizin malumu olan ... amaçlarına ulaşamayacaklar!

Biz o "çuval"a sığmayız!..

İki kere iki dört eder!..

06 Şub 2010, 04:05
Yeni üye

Ergenekoncu ibnelerin işi... Sadeddin ağabeyin Ergenekoncuların oyunlarını bozup, İbda Hareketi'ne çalınan kara lekeyi Allahın izniyle temizlemesi hiç hoşlarına gitmedi bu adi heriflerin... Allah senden razı olsun, seni korusun Saadeddin ağabey.

06 Şub 2010, 04:30
Eski üye

Büyük geçmiş olsun.Allah yar ve yardıcınız olsun.

06 Şub 2010, 14:06
Moderatör

medreseli yazdı:
Ergenekoncu ibnelerin işi... Sadeddin ağabeyin Ergenekoncuların oyunlarını bozup, İbda Hareketi'ne çalınan kara lekeyi Allahın izniyle temizlemesi hiç hoşlarına gitmedi bu adi heriflerin... Allah senden razı olsun, seni korusun Saadeddin ağabey.

Ergenekoncu ibneler ? hmmm...

06 Şub 2010, 15:01
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Gecmis olsun ve Allah korusun.

Resim

06 Şub 2010, 15:04
Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

ALLAH C.C. ne dilerse o olur...
'O'nun koruduğunun kılına hiç bir kimse zarar veremez, 'O' şahadet mertebesini Saadeddin Ağabeyimize layık görmüşse buna da kimse engel olamaz...
Ağabeyimiz, 'KUMANDANI' ve 'DAVASI' uğruna kaç kez canını feda etmiştir ve şehitlik şuuru ile yaşamaktadır bizler buna şahitlik ettik ve her zamanda ederiz...
Ne gelirse O'ndan gelir, bu davanın içinde olan tüm gönüldaşlarda bunun peşin kabulüyle yoluna devam etmektedir...

'LA HAVLE VE LA GUVVETE İLLA BİLLLAH...!

Resim
Resim

06 Şub 2010, 17:19
Yeni üye

Geçmiş olsun...

06 Şub 2010, 18:14

mirhasan2007 yazdı:
Büyük geçmiş olsun, Allah Saadeddin ağabey ve istisnasız tüm gönüldaşlarımızı kem iş, kem göz ve kem sözlerin şerrinden korusun.

Amin...

06 Şub 2010, 22:20
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 23 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

Furkan FM    |    Furkan 
Meclisi Forum    |    Gönüldostların buluşma noktası    |    İrtibat: Nemirullah Akıncı © Furkan FM

FURKAN DERGİSİ İBDA YAYINLARI İLMA DERGİSİ 

GÖLGE

Balık karnında hesap kendimle alışveriş,
Gözümde aralanan o hayalin peçesi,
Suskunlukta kayboluş, eriyiş ve tükeniş,
Uçsuz bucaksız sayfa ruhumun dilekçesi!

Salih MİRZABEYOĞLU

Haber videoları, web sayfamızın videolar bölümünde...